Bundica i jaknica u istom odjevnom predmetu!? O da, moguće je! Evo kako ju nositi

19.11.2021.

Krzno je jedan od onih materijala koji odbija otići iz mode. Neke cure možda preferiraju pravo, a druge umjetno, jedne više vole kraće, a druge dulje šišano krzno, no sve će se složiti oko jedne činjenice – klasična crna bundica najluksuzniji je komad koji žena može posjedovati.

Uostalom, krzno je oduvijek sinonim za moć pa sasvim sigurno možemo reći da će uvijek biti must kada pričamo o odijevanju, a pojavom umjetne zamjene ovog IN materijala, krzno je dostupno svima, bez obzira na njihovu kupovnu moć ili moralne dileme. U moru krznenih komada koji su preplavili naše ormare zadnjih nekoliko sezona, poput torbica, šalova, rukavica pa čak i čizmica, ipak se najviše ističu bundice. Pritom je crna bundica najsigurniji izbor jer je ipak riječ o boji koju je najlakše kombinirati, djeluje moćno, topla je, a ako se kao ova još može nositi iznutra i izvana, onda je stvarno pravi pogodak. Kada poželiš klasičnu zimsku jaknu za casual prilike ili sportske kombinacije, možeš je nositi na taj način, a ako se odlučiš na dašak elegancije u svom outfitu, bilo da si u trapericama ili večernjoj haljini, samo ju okreneš na krznenu stranu. 

Što se tiče konkretnih ideja kako nositi ovakav komad, stvarno ih je pregršt. Dok ćeš dan sigurno provesti u kombinaciji tajica, tenisica i bunde, navečer ćeš tu istu bundu moći prebaciti preko večernje haljine. Umjesto tajica uvijek možeš uskočiti u skinny traperice, dok tenisice mogu zamijeniti čizmice. Što se tiče večernjih kombinacija, mala pripijena haljina ili ona lepršava u boho elementu, u suradnji s bundicom dat će tvom outfitu glamurozan štih.  

Podijeli s prijateljima