Na snimanju sa Lucijom Lugomer

19.11.2021.

Ponosni smo i sretni što smo za kampanju "Sve smo jednake" angažirali i plus-size model Luciju Lugomer.

Lucija nas je oduševila svojom ljepotom i karizmom te svojim neodoljivim psićem Lulu. I kao što sama Lucija kaže:  "Predivno je vidjeti kako se i naši brendovi osvješćuju i idu najboljim mogućim putem. Kako smo svi jednaki kada bolje razmislimo. Ljepota dolazi u svim oblicima i veličinama. Bilo mi je zadovoljstvo raditi sa Vama."

Naša plus-size kolekcija Premium trapera je izazvala ogroman interes javnosti, ali i niz skeptičnih komentara, pa smo pitali Luciju pitanje o stereotipnim pretpostavkama koji prati plus-size modeling.

"Priča da plus-size modeling nije povezana sa gymom ne da je kriva, nego je apsurdna! Vjerujte mi na riječ, plus-size modeli su više u teretani nego 'regular' modeli, jer je kod nas vrlo bitno održavati svoje mjere, ali na vrlo specifičan način.“

Primijetili smo da iz mlade Lucija isijava samopouzdanje te da zaista živi punim plućima i da joj se sve ostvaruje. Kako joj to uspijeva?

"Snovi se ostvaruju, kada se bez obzira na to koliko oni 'nestvarno' veliki bili i dalje boriš, malim ljudskim stopama u svakodnevnom životu, da ih dosegneš. 

Snovi i želje se s razlogom stvaraju kod svakoga od nas. Treba biti zahvalan na svemu. Danas je ljudima teško živjeti u trenutku, ali pitat će nas 'starost' gdje nam je bila mladost. 

Tu smo da živimo i ništa manje od toga. "

Što više reći, nego da je apsolutno u pravu...

Podijeli s prijateljima