BEHIND THE SCENE NOVE KAMPANJE AMDS JEANS-a

19.11.2021.

Sezonu jesen-zima 2016/2017 odlučili smo ovjekovječiti kampanjom u kojoj je glavnu ulogu preuzela uspješna manekenka Anamarija Crnoja (Talia models). Kampanja inspirirana hladnijim večerima i noćnim izlascima, ovjekovječila je mlada fotografkinja Aleksandra Birta u tamnom prostoru poznatog zagrebačkog kluba Katran.

Traper kolekcija za sezonu jesen-zima 2016.-2017. predstavlja  hommage različitim oblicima silueta te se među snimljenim trapericama posebno ističu modeli "silhouette shaper" i "powerflex" traperice - napravljene od posebnih materijala dobivenih inovativnim tehnologijama, upravo da bi naglasili sve vaše adute. 

Anamarija Crnoja, prelijepa manekenka koja krasi već dvije naslovnice za mjesec listopad, i to Storybook i Elle, utjelovila je AMDS savršeno lice i tijelo, a ulogu muškog modela je preuzeo maneken Viktor Bobić - koji nas je oduševio i u kampanji za proljeće-ljeto 2016.

Ulogu vizažistice preuzela je Vorina Crnjac koja kaže: " Šminka ne mora biti (astronomski) skupa da bi bila dobra. Dobra šminka puno više ovisi o vašoj ruci- preciznosti i znanju. Ono što je neizmjerno bitno i do čega bi svi trebali držati je higijena proizvoda. Važno je da vaš make-up čuvate u pravim uvjetima jer će se i naskuplji proizvod lošim skladištenjem brzo pokvariti. Isto vrijedi i za kistove, perite ih i dezinficirajte redovito. Tajna lijepe kože i zrdravog tena je čistoća. Redovito hidratizirajte kožu i adekvatno je pripremite za šminku. To će vam omogućiti da izgledate mlađe i svježije.

I za kraj nemojte se bojati eksperimentirati. Isto kao i sa odjećom, pravila postoje da bi se kršila. Budite hrabre, uživajte u uljepšavanju jer najljepši makeup je samo onaj kojeg nosi ponosna vlasnica."
 
A mi u AMDS JEANS-u smo 100% ponosni na svoju novu kampanju, novu ekipu mladih dizajnerica koje žive streetstyle scenu te nadasve novu kolekciju koju možete istražiti na linku:  https://amds.hr/proizvodi/zene/nova-kolekcija/ .
Podijeli s prijateljima