Zelena je ultimativni hit ove sezone!

27.04.2022.

Proljeće je zavladalo parkovima, ali i gradskim asfaltom, što znači samo jedno: vrijeme je da svom ormaru nadjenemo novo ruho te isti osvježimo prozračnom i trendi odjećom, upečatljivim bojama i uzorcima.

Raskoš boja, printeva i raznih detalja spoj je koji mami poglede, posebice primjerci u zelenoj boji koja je ultimativni hit sezone. Upečatljiva i razigrana ova nijansa poručuje da je rezervirana za one koji znaju što žele pa ako se pronalazite u tome, škicnite bestsellere iz nove kolekcije i pokušajte se ne zaljubiti na prvu (znamo, nemoguće je):

CASUAL STIL

Preko dana, jednostavan T-shirt upotpunite mom fit trapericama i bijelim tenisicama, a za večernji izlazak taj isti T-shirt uparite sa cropped wide leg trapericama, remenom, statement naušnicama i sandalama na blok petu

1. Look

Bijela basic majica s natpisom + Traperice s uzorkom mom fit.


2. Look

Zelena basic majica + Cropped wide leg traperice


3. Look

Zelena basic majica + Croppedflare jeans


ROMANTIČNI STIL

Ako pak preferirate romantični stil odijevanja, ne tražite dalje od lepršave zelene haljine koju možete nositi uz espadrille za dnevne aktivnosti, a kada navečer zahladi, preko nje samo nabacite vestu i kombinirajte je s wedgesicama. Matching kombinacije nikada nisu bile jednostavnije, zar ne?


POSLOVNI STIL

Business dress code odavno je prestao poprimati epitet „dosadan“, zahvaljujući trendsettericama koje su uvele nova pravila u poslovno odijevanje. Plisirana smaragdno zelena suknja ne samo da će pokazati odlučnost na svakom vašem sastanku, već ćete se u njoj osjećati moćno, samopouzdano. Za finalan touch, uparite je sa salonkama, T-shirtom i sakoom, ili jednostavno uz strukiranu bluzu.

Podijeli s prijateljima